Kredi nedir:



Bu olarak bilinen kredi için eylem ve para ya da başka bir şey bir miktar sağlama etkisi.
Yukarıdakilere istinaden, borç verme, Seo hizmeti  bireye, geri yüklenme taahhüdü ile faydalanmak için bir miktar para veya şey vermekten ibarettir.


Ancak, kredi, borç veren olarak bilinen bir kişinin veya finansal varlığın, başka bir borçluya borç verdiği bir sözleşme olarak görülebilir. Bir borçta, borçlunun parayı belirli bir süre içinde iade etme yükümlülüğü vardır ve komisyonları ve belirlenen yasal orana faiz ödeyecektir.

Genellikle krediler, komisyonların ve faizlerin dahil olduğu aylık taksitler halinde ödenir.

Etimolojik , kelime Latince kökenli kredilerin ise "praestarium " öneki ile oluşturulan " prae-" "ön", fiil anlamına gelir "bakış " "durmak" ifade eden ve eki "-arium " "pertenecencia belirten ".

Dil kredisi
Loanword başka bir dilde, o dili konuşanların kültürel etkisinin çok az veya hiç adaptasyon ile çekilen veya ödünç bir dilin kelime veya morfem olduğunu.

ödünç eleman bir sözcük sözcük, bir sıfat veya fiil isim ya olduğunda, sözcüksel borçlanma huzurunda bulunmaktadır.

Kişisel kredi
Ekonomik düzeyde, kişisel kredi, bir bankanın veya başka bir finans kurumunun, yukarıda tartışılan bir sözleşme yoluyla bir miktar parayı borçlandırdığı işlemdir. Miktarın geri ödenmesi ve kredi anlaşması sırasında kabul edilen komisyonlar ve faizler ödenmelidir.

Ancak, kredi talep edildikten ve tüm gereklilikler finansal kuruma sunulduğunda, borçlunun borçludan alacakları bilgileri almak için bir dizi soruşturma yürütür. Örneğin, bazı iyi özelliklerine sahip.

Aynı şekilde, başvurucunun ekonomik durumunu, diğer taraflarla ekonomik durumunu doğrulamaya çalışmaktadır. Yukarıda belirtilen iki noktanın analizi ile finansal kurum, bireyin isteğini reddeder veya kabul eder.

Güvene dayalı krediler
Güvence kredisi, bir veya iki Kurumsal Seo   uygun olduğu şekilde sunulan bir dayanışma teminatının tefekkür edilmesi ile karakterize edilir.

Konut kredisi
İpotek kredileri, bir finansal kurumun bir güvenlik hakkı, özellikle gayrimenkul, ister konut, ister işletme vb. Varlığına dayalı olarak borç vermesidir. Borçlu, ipotek işlemini yürütürken, adli takibat yoluyla mülk edinir ve mülkü bir ödeme şekli olarak kabul eder.

Genel olarak, iyinin yargı yolu ile ihalesi yapılır ve en iyi teklif banka tarafından borç ödemesi olarak alınacaktır.

Rehin kredisi  
Rehinli krediler, borçlunun, taşınan ve taşınmaz mal, meyve veya ürünler olabilen, alınan kredi için teminat olarak teminat verdiği bir finansal işlemdir; mal ve hammaddeler. 

Rehin sözleşmesi, yetki verilmesi haricinde, mallar üzerinde başka bir rehin oluşmasına izin vermez.

Takdir edilebilir kredi
İtfa edilebilir kredi, geçerlilik süresince aynı Seo uzmanı  periyodik olarak ödenmesi halinde geri ödenir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Groundhog Günü nedir?

Vatanseverlik nedir?

Griffonia Simplicifolia'nın faydaları ve özellikleri