Griffonia Simplicifolia'nın faydaları ve özellikleri



Griffonia Simplicifolia'nın özellikleri, hem iyi bir ruh hali hem de ağırlığın doğal düzenlemesini kolaylaştırdığı için çok geniştir.

Griffonia Simplicifolia'nın faydaları ve özellikleri
1 Griffonia Simplicifolia nedir
Seo uzmanı 2 Griffonia Simplicifolia nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya
3 Yerli kullanımları
4 Aktif maddeler Griffonia simplicifolia
5 Faydaları ve Griffonia Simplicifolia özellikleri
6 Griffonia simplicifolia'nın kontrendikasyonları
Griffonia Simplicifolia nedir
Griffonia Simplicifolia, ortalama olarak ortalama 3 metreye ulaşan bir Afrika odunsu ve tırmanma tesisidir. Yeşil çiçekler ve siyahımsı baklalar doğar.

En spesifik doğal büyüme bölgesi Batı Afrika, Orta Afrika, Fildişi Sahili, Gana ve Togo'dur. Ticari kullanım tedavileri için tohumun özü kullanılır.

Griffonia Simplicifolia nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya
Griffonia Simplicifolia, 2010'dan beri Sürdürülebilir Doğal Afrika Bitki Ürünleri Tarım İşletmesi (ASNAPP) tarafından toplama ve sürdürülemez hasat sonrası uygulamaları için tehlike altında olarak sınıflandırılmıştır.

Seo hizmeti  Neyse ki, ASNAPP topluluklarda farkındalığı arttırıyor ve bu bitkinin bakımını yaparken, nüfusun ekonomisi için ekolojik olarak sürdürülebilir bir kalkınmayı, aynı zamanda adil bir şekilde, aynı zamanda, hem de ekonomi ekonomisi için büyük bir zenginleştirici olabilir.

Ancak, bu bilginin uygunluğuna rağmen, burada söylediklerimiz dışında, İspanyolca'da açıklanmamıştır.

Yerli kullanımlar
Bu alanların sakinleri arasında tıbbi bir bitki olarak anormal olarak kullanılmıştır. Uyarıcı ve tonlama özellikleri afrodizyaklar da dahil olmak üzere organizmaya atfedilir. Yapraklar ve bitkinin özü ile yaralar için bir merhem elde edilir.

Griffonia Simplicifolia'nın yaprak ve meyve suyu, yaraların tedavisi, böbrek rahatsızlıkları, lavman ve aynı zamanda bir afrodizyak olarak kullanılır. Ezilmiş kabuk, chancroid (zührevi hastalık) gibi hastalıkların tedavisinde kullanılır.

Kurumsal Seo Her şeyden önce, alışkanlık diyetinin bir parçası olarak, terapötik özellikleri için daha fazla kullanılır. Bu gibi durumlarda sıklıkla olduğu gibi, araştırmacılara ve uzun süreli kullanımlarının güvenliğiyle ilgili çok sayıda olumlu veriye çok sayıda ipucu vermiştir.

Griffonia Simplicifolia'nın aktif ilkeleri
Griffonia Simplicifolia'nın tohumları, en fazla% 12, 5-hidroksitriptofan (5-HTP) içeren bitkinin parçasıdır. Bu, terapötik özellikleri içeren aktif ilkedir, çünkü bu bileşen organizmada serotonin oluşumunun önemli bir öncüsüdür.

Serotonin, beyinden vücuda sinyaller yaymaktan sorumlu bir nörotransmitterdir. Öfkenin, vücut termostatının, iyi ruh halinin, uyku, kusmanın, cinsellik ve iştahın engellenmesini etkilediğine inanılmaktadır.

Anti-depresan tedavilerin çoğu yapay olarak serotonin seviyelerini artırmaya çalışırken, aynı zamanda Griffonia Simplicifolia'nın tohumları da doğal olarak yapar, buna rağmen önlem almanız gerekir.

Griffonia Simplicifolia'nın faydaları ve özellikleri
özellikleri depresyon ve mutlaka, anksiyete, panik bozukluğu ve uyku ve obezite hafifletmek için göstermiştir simplicifolia Griffonia 5-hydroxytryptophan üzerinde çeşitli çalışmalar. Hafif üzüntü, stres ve uykusuzluk durumlarını hafifletir. çalışmaların genelliğini, 5-HTP SSRI antidepresanlar olarak aynı avantajları sahip olduğunu göstermektedir, ancak anksiyete gibi ilaçların yan etkileri olmadan, libido azalması, kilo alımı, ağız kuruluğu, baş ağrısı ya da azalmış uykusuzluk.
Bazı çalışmalara göre, bazı aşırı kilolu veya obezite vakalarında, 5-hidroksitriptofan ve dolayısıyla serotonin daha az bulunur. Bu, karbonhidrat açısından zengin gıdaların tüketiminin ve serotonin üretmek için aşırı yeme olgusunun vurgulanmasıyla bağlantılıdır. Griffonia Simplicifolia'dan 5-HTP tüketiminin bu semptomları azalttığı ve kilo kaybına yol açtığı kaydedilmiştir.
Benzer şekilde, Griffonia simplicifolia'nın analjezik özellikleri, bazı fibromiyalji ve kronik baş ağrısı vakaları için iyi sonuçlarla bulunmuştur. Ayrıca mide ve bağırsak problemleri için bir tedavi olarak.
Griffonia simplicifolia kontrendikasyonları
Bazı maddelerde tam tersini söyleseler de, Griffonia Simplicifolia tohumlarının tüketimine dair bazı kontrendikasyonlar ve uyarılar vardır.

Hamilelik veya emzirme döneminde alınmamalıdır.
MAO inhibitörleri veya SSRI'ları alırsanız veya serotonin mevcudiyetini artıran belirli antidepresanlar alırsanız kaçınmayın.
Diğer ilaçlar ve sağlık ürünleri ile uyumsuzluklar varsa önceden doktorunuza danışın.
Bazı durumlarda, geçici bir yan etki olarak hafif mide bulantısı oluşabilir. Normal olana kadar yavaş yavaş artan daha düşük dozlarda Griffonia Simplicifolia ile önlenir.
Bu nedenle, çoğu durumda, bu vakaların herhangi birinde veya herhangi birinde bulunuyorsanız doktorunuza danışmanız gerekir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Groundhog Günü nedir?

Vatanseverlik nedir?