Kraliçe Victoria popüler bir hükümdar mıydı?



Kraliçe Victoria 1837'den 1901'de ölümüne kadar Büyük Britanya ve İrlanda Birleşik Krallığı'nın hükümdarıydı. Onun saltanatı sırasında, 1840'ta Edward Oxford adlı bir işsiz 18 yaşındayken hayatında sekiz denemesi vardı. ona ve cevapsız. Diğer beş suikastçı da Kraliçe'de vagonuna binerken tabancaları Seo hizmeti  , ancak bu girişimlerde yaralanmamıştı. Kraliçe Victoria'nın bir saldırgan tarafından fiziksel olarak yaralandığı tek zaman, 1850 yılının Haziran ayında, Robert Pate adında bir eski asker, avlusunda 30 yaşındaki hükümdarı şaşırttı ve demir uçlu bir bastonla başının üzerine çarptı. çürükler ve kötü bir yara izi. Kraliçe'nin saldırganlarının çoğu, böyle bir itirazın etrafındaki yasal standartların yeniden incelenmesine yol açan delilik iddia etti.

Altı yıldan fazla bir saltanatı :

Kraliçe Victoria’nın yaşamı ve ona “sert üst dudak” yanıtı girişimleri, uzun hüküm süren hükümdarı halkla daha da popüler hale getirdi.

Kraliçe Victoria'nın heybetli şöhreti Kurumsal Seo   boylarıyla çelişiyordu. 1,5 metreden daha azdı.

Kendisinin soyundan gelen Avrupalı ​​monarklar arasında yaygınlığı nedeniyle “kraliyet hastalığı” olarak bilinen bir hastalık Seo uzmanı  hemofili'ye yol açan X-kromozom mutasyonunun taşıyıcısıydı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Groundhog Günü nedir?

Vatanseverlik nedir?

Griffonia Simplicifolia'nın faydaları ve özellikleri