Kraliçe Elizabeth II nasıl şaşkın?



İngiltere Kraliçesi ve Commonwealth Başkanı olan Kraliçe Elizabeth II, kamuoyunda rahat ve onurlu olmasını sağlamaya adanmış büyük bir kadroya sahiptir. En az Seo uzmanı iki tasarımcı da dahil olmak üzere “dressers” bir kadrosuna sahiptir. Giysileri, iki kez aynı kıyafeti giymediğinden ve ayakkabılarını giymeden önce ayakkabılarında molaları kullanmasını sağlayan bir e-tablo tutuyor.

Kraliçe her yıl ortalama 430 etkinliğe katılır, bu yüzden ayakkabılarının rahat olması gerekir. Toplamda, Buckingham Sarayı yaklaşık 1200 kişiyi Seo hizmeti istihdam etmektedir. Kraliçe Elizabeth, 2007'de 81 yaşını aşan en uzun ömürlü İngiliz hükümdarı oldu. 2015'te, 64 yıldan beri Kraliçe Victoria'yı geçen en uzun hükümdar İngiliz monarşi olacak.

Kraliçe II. Elizabeth hakkında daha fazla bilgi :

2015 itibariyle, Kraliçe'nin yaşamı boyunca 15 farklı ABD başkanı vardı.

Kraliçe Elizabeth, tarihteki en iyi seyahat eden İngiliz hükümdarıdır ve hükümdarlık döneminde resmi olarak 129 farklı ülkeyi ziyaret etmiştir.

Kraliçe'ye Kanada'dan kunduzlar, Seyşeller'deki dev kaplumbağalar ve Brezilya'dan tembeller de dahil olmak üzere yıllar boyunca pek çok Kurumsal seo sıra dışı hediye verildi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Groundhog Günü nedir?

Vatanseverlik nedir?

Griffonia Simplicifolia'nın faydaları ve özellikleri