Kötü yumurta nedir?



Birisi kötü bir yumurta olarak anılırsa, iyi bir insan olmanın erken belirtilerine rağmen, kötü olduğu ortaya çıktı. “Kötü elma” ve “kötü tohum” gibi terimler de aynı Seo uzmanı şekilde kullanılır. Terim çoğu zaman, söz konusu bireyin, kurtuluşa yönelik bir şansı olmadığı anlamına gelir; Çürük yumurta gibi, o sadece çekirdek için kötüdür.

İnsanlar 1600'lerin beri “yumurta” olarak birbirlerine atıfta edilmiştir ve içinde “yumurta” kullanımının kökeni argo biraz belirsizdir. İnsan kafasının klasik yumurta şekline referans olabilir. 1800'lerin ortalarında, “kötü bir yumurta” duygusu ortaya çıkmış, Seo hizmeti ilk olarak bir yolsuzluk belediye başkanı hakkında bir gazete kanadı görüşünde ortaya çıkmıştır. Kolon, yeraltı dünyasına, sıradan bir adam gibi görünse de, çok sayıda bağlantıya sahip olduğuna dikkat çekmişti ve haklı vatandaşlar, yaklaşmakta olan seçimlerde ona oy vermemeliydi.

ilan
Tıpkı tam anlamıyla bir bozuk yumurta gibi, bir insan, tipik olarak, içinde ne olduğuna dair herhangi bir ipucu sağlamayan, mükemmel sıradan bir yüzeye sahiptir. Yumurtalar kötüye gittiğinde, kabukları tipik olarak bir süre bozulmadan kalır ve maddenin gerçeği sadece kabuk açıldığında yumurtanın kırılmış iç kısmını açığa çıkarmak için ortaya çıkar. Bir insanın kötü bir yumurtası durumunda, insanlar bir konuya gelene kadar kötü olduğunu fark edemezler.

Terim ayrıca belirli bir miktar sahtekârlıkla bağlantılıdır. Kötü bir yumurta, masum ve sağlıklı bir görünüm koruyarak kötü kimliğini gizlemek için yalan söylemek zorundadır. Kişi açığa çıktığında, birçok insan doğruyu söylediğinde ve yalan söylendiğinde ne olduğunu merak eder. Bu sahtekârlık, aynı zamanda, ihanet edildikleri ve kullandıkları için, bir şekilde onu destekledikleri için insanlar için de akıl hastası olabilir.

Bazı insanlar açıkça kötü olan insanlar ya da kötü bir etki yaratabilecek insanlar anlamında “kötü yumurtalar” dan bahseder. Örneğin, bir ebeveyn bir çocuğa böyle bir şeyle ilişkiye girmeyeceğini söyler, çünkü o bir “kötü yumurta” dır. Bu durumda, kötü bir yumurtanın doğasıyla ilgili gerçeği bitti, ama yine de olabilir. Çocuklar gibi hissedilebilir insanlar Kurumsal seo üzerinde zararlı bir etki yaratın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Groundhog Günü nedir?

Vatanseverlik nedir?

Griffonia Simplicifolia'nın faydaları ve özellikleri