Fazilet nedir:



Bir erdem olarak, iyi ve doğru bir şekilde yapılarak karakterize edilen kişinin insan kalitesi olarak adlandırılır . Bu nedenle, iyi kabul edilen ahlaki bir niteliktir. Ayrıca, belirli etkilerin üretilmesi için belirli Seo hizmeti  etkililiğine işaret edebilir .

kelime erdem gibi Latin gelen  virtus ,  Virtutis ve Latin kelime türetilmiştir  vir antik düşüncede eril ile ilişkili değer kalitesi ile ilgili olarak, man, man, yani.


Bu anlamda erdem  ,  bir kişinin belirli durumlarda sunduğu gücü, gücü veya değeri belirleyebilir : "Olanlara rağmen, Magdalena her zaman ilerlemenin erdemini gösterdi." Bu nedenle, birisinin karakterinin bütünlüğüne atıfta bulunmak için erdeden de bahsedilebilir .

Ayrıca bkz değeri .

Böyle bir erdem,  ahlaki bir dürüstlüğü olan , doğru, ahlaki anlamda anlaşılan, doğru olana göre davranmaya istekli olan insanlarda doğrulanabilir .

Bu nedenle erdem, erdemli eylemlerde ve ilerlemek için doğru yolda da tanınabilir. Bu nedenle, günlük dilde, erdem terimi de iyi çalışan bir kişinin niteliklerini belirlemek için kullanılır.

Öte yandan erdemin, bazı şeylerin üretilmesi veya olumlu etkilere yol açmasının etkililiğini ifade etmek için de kullanılabilir : "Annemin tavuk suyu, ölüleri yükseltmek için bir erdeme sahiptir", "aloe vera, etkileyici şifa erdemlerine sahiptir" .

Çoğul olarak, erdemler, Katolik doktrine göre  , asıl görevi dünyadaki ilahi operasyonları yerine getirmek olan zarafet ve cesaretin melekleridir . Onlar da popüler olarak koruyucu melekler olarak bilinir ve beşinci koronun bir parçasıdır.

Ahlaki erdem
Gibi  ahlaki erdem  denir, Kurumsal Seo   iyi yapmanın alışkanlık . Bu nedenle, erdem, davranışlarda mükemmelliğe veya ilerlemenin yolunu gösteren olumlu bir niteliktir ve bu anlamda, yargı veya kusura karşıdır.

Onun içinde felsefesi , Aristoteles erdem kusur ve aşırı uç arasında bir denge, yani ölçülü olduğuna inanılmaktadır. Bu nedenle, ahlaki erdemler iyiliğe nispettir ve ahlak kurallarına tabidir.

Ayrıca bkz . Moral .

Kardinal erdemler
ana erdem  vardır sağduyu, adalet, metanet ve ölçülü olmak . Göre hiç  Plato , adalet erdemleri olarak, diyor, bu anlaşılmasından, adam diğer üçünü erişebilir, kardinal sisteminin en önemli erdemi oldu. Kardinal erdemler, bu nedenle, insanın ahlaki erdemlerinin temel dayanağı olarak kabul edilir.

Ayrıca bkz. Prudence , Strength , Justice .

Teolojik erdemler
Göre göre İncil ,  teolojik erdemler olan inanç, umut ve sadaka . Bu anlamda, Tanrı'nın nesnesi olarak sahip Seo uzmanı erdemlerdir. Bu nedenle, onları insan ruhlarına infekte eden Yaradan'dır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Groundhog Günü nedir?

Vatanseverlik nedir?

Griffonia Simplicifolia'nın faydaları ve özellikleri