Eureka nedir?



Eureka terimi , "keşfetmek" anlamına gelen Yunan kökenli " heúrek a" dır . Biri tarafından bir keşif ya da keşif kutlaması olarak Seo hizmeti   kullanılır, eureka! aynı olan "keşfettim!"

(. - 212 M.Ö. 287 M.Ö.), onun taç emanet eğer o bilmek istedi çünkü o Kral Hiero II tarafından sunulan ikileme çözüm keşfettiğinde oldu saf altın vadeli eureka nedeniyle matematikçi, mucit, Syracuse fizikçi Yunan Arşimet etmektir veya bileşimindeki düşük kalitede başka bir malzeme.


Cevabın araştırılması için, Arşimet, kuronun yoğunluğunu belirlemesini ve altın yoğunluğu ile karşılaştırmasını gerektiğini biliyordu, ancak asıl sorun, kuronun hacmini eritmeden ölçmek oldu. Yani bir gün Kurumsal Seo  suyla bir küvete girerken, suya girdiğinde seviyesinin yükseldiğini ve sonuç olarak, sudaki tacın suya daldırılmasının ve buna eşdeğer olan su hacminin hesaplanmasının yeterli olduğuna karar verdim. batık vücut. Bu da sorunu çözmesine ve tacın saf altın olduğunu ve sevincinin onu küvetin dışına çekti ve "Eureka!, Eureka!" Diye bağırmasına yol açtı.

adıyla "Arşimet prensibine" yukarıda tanımlanan Yunan Arşimed tarafından keşif biliniyordu.

Öte yandan, eureka ifade bilim adamları ve dahiler Seo uzmanı yaşıyor bir kasaba denilen eureka ayarlanır Andrew Cosby Jaime Paglia tarafından oluşturulan bir Amerikan televizyon dizisi, adıdır. Ayrıca, eureka kelimesi "pi", "Yıldızlararası" gibi filmlerde duyulur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Groundhog Günü nedir?

Vatanseverlik nedir?

Griffonia Simplicifolia'nın faydaları ve özellikleri