Euphoria nedir:



Öfori , dış dünyaya kendini gösteren iyilik ya da sevinç duygusudur . Ayrıca öfori acı ve sıkıntıya direnme yeteneğidir .

Öfori kelimesi Yunanca "εὐφορία" dır Seo hizmeti  "devam etmek için güç" anlamına gelir.


Öforik terimi , öfori hisseden bireyin karakterize ettiği sıfattır .

öfori olduğu kadar ruh alevlenmesi bir sevinç, heyecan ya da uyuşturucu veya ilaç kullanımı çeşit yiyerek sonucu . ilaç ya da ilaçların yol açtığı öfori ile ilgili olarak, tür hasarlar gibi bireysel bir fayda elde etmez ama yan etkileri tetikleyebilir Büyük olasılıkla için , yutma yolunda beden, fiziksel hasar, kötü beslenme Birey tarafından aranan olumlu etkiler, diğerleri arasında kaygı, paranoya, depresyon gibi olumsuz duygusal etkiler yaşayabilir.

İnsipidus elation atıfta içeriği yoksun ruh , l sahte sondaj öfori için de şizofreni hastası kişi bağlanabiliyor değilken onların faaliyet gösterdiği çevre duyguları ile dağıldı ve yaşıyor insipid öforik devlet.

Normalde, öfori, iyi haberlerin alınmasıyla Seo uzmanı ve öforik, sözleri, jestleri, bağırışları, kahkahaları ve diğerleriyle birlikte ifade eder.

Övgü kelimesi, diğerlerinin yanı sıra: neşe, iyimserlik, coşku, şaşkınlık, itici güç ile eşanlamlı olarak kullanılabilir. Bazı öfori zaferleri şunlardır: karamsarlık, cesaret kırıcılık, apati, çürüme.

İngilizce'ye çevrilen öfori terimi "öfori" dir.

Ayrıca Momentum'a bakınız .

Öfori ve psikoloji
Bipolar bozukluk, Kurumsal Seo   öfori depresyona, şiddetli çatışmalara ve psişik acıya neden olduğu depresyonla tanımlanır. Antidepresan tarafından uyarılan öfori duygudurum bozuklukları içinde yer alan psikiyatrik bozukluk olarak bilinen bipolar bozukluklardan muzdarip kişilerde bir manik veya hipomanik atakın bir işareti olabilir.

İyimserlik, talihsizlikler karşısında umutsuzluğa veya depresyona girmeyi engelleyen bir tavırdır. Euphoria, iyimserlik eğilimi gösteren, yani bireyin abartılı bir iyimserlikten (öfori) aşırı bir iyimserlikten (üzüntü) bir ara devlete girmeden, bir bipolar bozukluktan muzdarip olduğu söylenebilirse veya Bir çeşit Cyclothymia.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Groundhog Günü nedir?

Vatanseverlik nedir?

Griffonia Simplicifolia'nın faydaları ve özellikleri