11 Mart'ta neler oldu?




Başkan Franklin Roosevelt Lend-Kira sözleşmesini imzaladı. (1941) Tasarı, ABD'nin savaşta teknik olarak desteksiz kalırken, Müttefik kuvvetlerine ekipman ve gıda tedarik etmesine izin vermek için yürürlüğe konuldu. Seo hizmeti   Savaşın sonunda ABD, 40'ın üzerinde ülkeye 50 milyar dolarlık yardım gönderdi.

1888'nin kar fırtınası ABD’yi vurdu. (1888) kar fırtınası ABD'yi vurmak için en büyük doğal felaketlerinden biri oldu ve 400'den fazla kişi öldü. Bazı bölgelerde, çoğu üç günde düştüğü için, 50 metreden fazla (15 metreden fazla) yüksek bir kar kayması vardı.

Mikhail Gorbaçov SSCB'ye liderlik etmek için seçildi. (1985) Gorbaçov, Rusya ile altı yıllık iktidarında ABD ile bir dizi anlaşma içeren radikal bir dönüşümü denetledi. SSCB düştüğü için 1991'de istifa etti.

Kraliçe Anne, İskoç Milis Bill'i veto etti. (1708) Tasarı, kendisinin veto ettiği kadar önemli değildi, çünkü bir İngiliz hükümeti  Kurumsal Seo  veto ettiğinde yasayı veda etti.

Paul McCartney şövalye edildi. (1997) McCartney müzik hizmetleri için şövalye edildi. O zamanlar hayatta kalan diğer iki Beatles, Ringo Starr ve George Harrison, şövalyeyi McCartney'i kıstırıp ona "Kutsallığınızı" çağırarak attılar.

Roxy Tiyatrosu açıldı. (1927) Roxy, New York'ta bir dönüm noktasıydı ve orada birçok ünlü şov ve film gösterildi. Tiyatro, son derece lüks yapımları ve aynı zamanda bir çırak tarafından eğitilmiş olan katılımcılarının kalitesiyle tanınıyordu.

Frankenstein yayınlandı. (1818) Bilim kurgunun ilk eseri olarak kabul edilen kitap,21 yaşındaki Mary Wollstonecraft tarafından yazılmıştır. Yağmurlu bir öğleden sonra, kocası Percy Shelley ve onların arkadaşları Lord Byron'un, en korkutucu hikayeyi kimin yazabileceğini görmek için bir yarışma düzenlemeye karar vermesiyle ortaya çıktı.

İlk günlük gazete İngiltere'de yayınlandı. (1702) Daily Courant , Batı dünyasındaki ilk günlük gazetelerden biriydi. Elizabeth Mallet tarafından  Seo uzmanı yayınlandı ve iki sütunlu tek bir sayfadan oluşuyordu.

COPS FOX’te giriş yaptı. (1989) Gösteri, ilk gerçek TV programı olarak kabuledildi ve 1990'larda Fear Factor ve Survivor gibi büyük şovların yolunu açtı.

Sir Alexander Fleming öldü. (1955) Fleming en çok Nobel ödülünü kazandığı penisilinin keşfisi olarak biliniyordu. O, modern antibiyotik kullanımını mümkün kılmak için kredilendirilmiştir .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Groundhog Günü nedir?

Vatanseverlik nedir?

Griffonia Simplicifolia'nın faydaları ve özellikleri