Kaju Özellikleri
Kaju birçok özellikleri ve
besin büyük antioksidandır mineral selenyum, onun yüksek içeriği vurgulayan Seo uzmanı bir
ceviz.
Kaju özellikleri
1 Kaju yapısının
özellikleri
2 Kontrendikasyonlarınız
var mı?
3 Kaju fıstığı besin
bilgisi (100 g)
4 Kajuyu biliyor muydunuz?
Seo hizmeti Kaju
ağacı, tropik bir ağaçtır ve genellikle Amazon havzasına özgü olarak kabul edilir,
Meksika'dan Peru'ya kadar tropik Amerika'nın çoğunda gelişir.
Çok sayıda ve iyi besleyici
ve hatta şifalı özellikleri sunar. Magnezyum vurgulayan yüksek bir mineral
içeriğine sahiptir ve aynı zamanda doymamış yağ asitleri açısından da
zengindir.
Kaju özellikleri
Vurgulanan kajuyun
özellikleri arasında:
Kurutulmuş bir meyve
olarak, doymamış yağları sayesinde kolesterolü düşürmeye yardımcı olur.
Kaju, Selenyum açısından
zengindir, bu da bize bir antioksidan etki yaratmamıza ve özellikle de bazı tür
kanserlerin gelişmesini engelleyen glutatyon peroksidaz enzimini oluşturmamıza
yardımcı olacaktır.
Magnezyumun iyi katkısı,
kajutayı Kalsiyum'u doğru bir şekilde asimile etmek için çok yararlı
kılmaktadır.
Hamilelik ve emzirme
döneminde tüketimi şiddetle tavsiye edilir.
Bağışıklık sistemini
güçlendirmemize yardım ediyorlar.
Özellikle linoleik ve oleik
olmak üzere doymamış yağ asitleri açısından çok zengindir.
Kontrendikasyonlarınız var
mı?
Fındık tüketimi şiddetle
tavsiye edilir çünkü vücudumuza büyük faydalar sağlarlar, ancak bazen bir
problem de olabilirler. Bu somun tüketiminde dikkatli olmalıyız.
Mide problemimiz varsa.
Alerjimiz veya hoşgörüsüzlük
varsa.
Onları küçük çocuklara
verirsek çok dikkatli olmalıyız.
Kaju fıstığı besin bilgisi
(100 g)
Magnezyum 267 mg mükemmel
bir kaynak.
Karbohidratların% 22'sini,%
47'sini lipit ve% 21'ini içerir. Yağları oleik asit (% 55-64) ve temel olarak linole
(% 7 - 20), yani doymamış yağ asitleri oluşturur.
Bütün fındıklarda olduğu
gibi, kaju, B1, B2 ve B5 başta olmak üzere B vitamini açısından değerli bir
kaynaktır.
Mineraller açısından,
özellikle potasyum, kalsiyum, demir ve fosfor bakımından zengindir.
Kaju fıstığını biliyor
muydun?
Taze meyve ve kuru meyveyi
aynı anda ürettiği için kaju, kendine özgü bir tuhaflığa sahiptir. Taze
meyvenin tüketimi, çok fazla kabul ve ticari ilginin kuru meyvesinin tadını
çıkarırken, pratik olarak hor görülmüştür.
Bütün kurutulmuş meyveleri
gibi, tam bileşimi göz önüne alındığında, onu hafif bir öğünün tamamlayıcısı
olarak veya atıştırmalık olarak almak için idealdir.
Yorumlar
Yorum Gönder