Kaju Özellikleri



Kaju birçok özellikleri ve besin büyük antioksidandır mineral selenyum, onun yüksek içeriği vurgulayan Seo uzmanı bir ceviz.

Kaju özellikleri
1 Kaju yapısının özellikleri
2 Kontrendikasyonlarınız var mı?
3 Kaju fıstığı besin bilgisi (100 g)
4 Kajuyu biliyor muydunuz?
Seo hizmeti Kaju ağacı, tropik bir ağaçtır ve genellikle Amazon havzasına özgü olarak kabul edilir, Meksika'dan Peru'ya kadar tropik Amerika'nın çoğunda gelişir.

Çok sayıda ve iyi besleyici ve hatta şifalı özellikleri sunar. Magnezyum vurgulayan yüksek bir mineral içeriğine sahiptir ve aynı zamanda doymamış yağ asitleri açısından da zengindir.



Kaju özellikleri
Vurgulanan kajuyun özellikleri arasında:

Kurutulmuş bir meyve olarak, doymamış yağları sayesinde kolesterolü düşürmeye yardımcı olur.
Kaju, Selenyum açısından zengindir, bu da bize bir antioksidan etki yaratmamıza ve özellikle de bazı tür kanserlerin gelişmesini engelleyen glutatyon peroksidaz enzimini oluşturmamıza yardımcı olacaktır.
Magnezyumun iyi katkısı, kajutayı Kalsiyum'u doğru bir şekilde asimile etmek için çok yararlı kılmaktadır.
Kurumsal Seo B1 vitamini katkınız depresyon ve stresi önlememize yardımcı olur.
Hamilelik ve emzirme döneminde tüketimi şiddetle tavsiye edilir.
Bağışıklık sistemini güçlendirmemize yardım ediyorlar.
Özellikle linoleik ve oleik olmak üzere doymamış yağ asitleri açısından çok zengindir.
Kontrendikasyonlarınız var mı?
Fındık tüketimi şiddetle tavsiye edilir çünkü vücudumuza büyük faydalar sağlarlar, ancak bazen bir problem de olabilirler. Bu somun tüketiminde dikkatli olmalıyız.

Mide problemimiz varsa.
Alerjimiz veya hoşgörüsüzlük varsa.
Onları küçük çocuklara verirsek çok dikkatli olmalıyız.
Kaju fıstığı besin bilgisi (100 g)
Magnezyum 267 mg mükemmel bir kaynak.
Karbohidratların% 22'sini,% 47'sini lipit ve% 21'ini içerir. Yağları oleik asit (% 55-64) ve temel olarak linole (% 7 - 20), yani doymamış yağ asitleri oluşturur.
Bütün fındıklarda olduğu gibi, kaju, B1, B2 ve B5 başta olmak üzere B vitamini açısından değerli bir kaynaktır.
Mineraller açısından, özellikle potasyum, kalsiyum, demir ve fosfor bakımından zengindir.
Kaju fıstığını biliyor muydun?
Taze meyve ve kuru meyveyi aynı anda ürettiği için kaju, kendine özgü bir tuhaflığa sahiptir. Taze meyvenin tüketimi, çok fazla kabul ve ticari ilginin kuru meyvesinin tadını çıkarırken, pratik olarak hor görülmüştür.

Bütün kurutulmuş meyveleri gibi, tam bileşimi göz önüne alındığında, onu hafif bir öğünün tamamlayıcısı olarak veya atıştırmalık olarak almak için idealdir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Groundhog Günü nedir?

Vatanseverlik nedir?

Griffonia Simplicifolia'nın faydaları ve özellikleri