Kaju Fıstığı Zehirli Sarmaşık Döküntüye Benzer Bir Döküntüe Neden Olabilir?
Kaju fıstığı kabukları,
zehirli sarmaşık döküntülerine benzer bir döküntüye neden olabilir. Bunun
nedeni, fındık içeren kaju bitkisinin zehirli sarmaşıkla aynı bitki ailesinde
olmasıdır. Kaşık, kaju kabuklarındaki yağla temas ettiğinde, döküntüler
oluşabilir, bu nedenle kaju fıstığı, kabukları olmadan satılan birkaç kuruyemiş
çeşidinden biridir. Kavurma, kaju fıstığı yağının çıkarılmasına yardımcı
olabilir, Seo uzmanı bu
yüzden kavrulmuş kaju fıstıklarının kabuklarında güvenli bir şekilde
kullanılması düşünülür. Kavurma işlemi sırasında açığa çıkan yağ genellikle vernik
gibi yenilmeyen ürünler için saklanır ve kullanılır.
Kaju fıstığı hakkında daha
fazla :
Seo hizmeti Kaju
fıstığı aslında bir armut görünümüne benzeyen kaju meyvesinin içinde büyür; bununla
birlikte, toplandıktan sonra hızla tüketilmelidir, böylece genellikle sadece
yetiştiği yerlerde tüketilir.
Ticari olarak satılan kaju
fıstıkları, kavurmadan ortaya çıkan açık kahverengi görünüşüyle bilinir,
ancak somun, doğal olarak yeşilimsi gri bir renktir.
Kurumsal
Seo Kaju fıstığı kabuğu yağı
işleme tesisi işçilerinin, kaju yağına tekrar tekrar maruz kaldıktan sonra
zehirli sarmaşık alerjik reaksiyonlarının iyileştirildiği bulunmuştur.
Yorumlar
Yorum Gönder